AutoCad LT 2019

Det professionelle valg af tegneprogram

Dokumentér dit design med de brugervenlige skitseringsprogrammer AutoCAD LT® til Windows og Mac OS X. Skab præcise CAD-tegninger i 2D, som du let kan redigere, ændre til andet format og dele. Det hele fungerer ved hjælp af pålidelig TrustedDWG-teknologi.

Kategori:

Beskrivelse

AutoCAD LT® er udviklet til professionel skitsering, med ægte DWG™-kompatibilitet, pålidelighed og avancerede værktøjer til 2D-tegning, som sætter gang i produktiviteten.

 • Dokumentering – Du kan dokumentere dine ideer og design med stor nøjagtighed med de mange forskellige værktøjer til skitsering og detaljering i 2D.
 • Samarbejde – Du kan skabe filer i det ægte DWG-format, så du kan dele dit arbejde ubesværet med kolleger og kunder.
 • Optimering – Menukommandoerne og brugergrænsefladen i 2D-tegneprogrammet AutoCAD LT passer til din måde at arbejde på.
 • Tegneværktøjer – Skab enkle eller komplekse tegninger i 2D med almindelige former som streger, polygoner, buer, cirkler og ellipser.
 • Rediger objekter – Rediger eksisterende geometri med kommandoer som stræk, skaler og roter. Opret nye objekter med kommandoer som kopier, forskyd og spejlvend.
 • Indsæt kommentarer i tegninger – Fuldend tegningerne med anmærkninger i form af tekst, dimensioner og skraveringer.
 • DWG-filformat – Gem tegningsfiler i 2D, og del dem med andre i sikker forvisning om, at dataintegriteten bevares, og dataene altid kan benyttes til det ønskede formål med DWG™-teknologien fra Autodesk.
 • Udgiv og plot – Opret en fil med flere ark i DWF™-, DWFx- eller PDF-format, eller opret et tegningssæt på papir.
 • Funktioner
  AutoCAD LT er en af verdens mest anvendte 2D tegneprogrammer, dokumentere dine ideer. Programmet anvendes oftest til at projektere og detaljere i. På denne måde kan du hurtigt kommunikere dine løsninger mellem flere parter inden for byggeriet. Let at skravere
  Med den nye måde at skravere, kan du meget hurtigt styre din skravering og rette skraveringerneRet skravering, læg baggrundsfarver på skraveringen, og se resultatet med det samme.
  Noteskalering Noteskalering
  Skalering af tekst og mål direkte fra Modelspace og over i Layout, det betyder at du kan nøjes med en tekst, hvor du før skulle have f.eks. mål i forskellige lag for at kunne styre skaleringerne, hvis disse ikke var påsat direkte i layoutet. Det kunne f.eks. være rumbetegnelser.
  Undestøttelse af PDF Du kan udskrive direkte til PDF formatet, og i version 2010 er filformatet væsentligt forbedret, således at for eksempel fil størrelserne er formindsket.
  Du hare. ligeledes mulighed for at linke dine PDF filer direkte ind i AutoCAD som Underlay.
  Ribbon Med det ny Ribbon øges arbejdstempoet, fordi det kræver færre trin at nå frem til en kommando. Når kommandoerne vises i dette præcise og visuelle format, kan du generelt arbejde hurtigere, fordi det er hurtigt at finde de rigtige kommandoer til netop det, du arbejder med. Du kan nu også skifte hurtigt og intuitivt mellem programmer. Båndet kan både tilpasses og udvides, så det kan optimeres til den enkelte bruger og opfylde virksomhedens krav. Lag pr. viewport I AutoCAD LT har Layer manageren forbedringer omkring lag pr. viewport, som kan betyde, at du kan styre at et objekt med en farve kan ændres mellem vireportene. Det er meget let at styre. Ribbon Tilpas dashboardet med dine 2d kommandoer Tekst og Tabel forbedringer Med den forbedrede MTEXT editor, kan du dele teksten op i kolonner, således at du kan styre højden på kolonnen og hvilken tekst der skal være med. Henføringslinie(Leader) med flere linier I Dashboardet kan du vælge Multiple Leader, som kan oprette henvisningslinier med mere end en linie.